Antena Meniu Search
x

O mamă și fiul ei, găsiți morți în propria casă, lângă Pitești. Criminaliștii fac cercetări la locul tragediei

Descoperire macabră în comuna argeşeană Poiana Lacului. O mamă și fiul ei au fost găsiți morți în propria casă, după ce vecinii au dat alarma la 112 pentru că niciunul dintre ei nu mai ieşise în curte de câteva zile. Polițiștii din Argeș au deschis o anchetă în care se fac verificări privind infracţiunea de ucidere din culpă.

de Redactia Observator

la 17.01.2023, 12:45

O mamă și fiul ei, găsiți morți în propria casă, lângă Pitești. Criminaliștii fac cercetări la locul tragediei - Arhiva / imagine ilustrativă

Femeia în vârstă de 92 de ani şi fiul ei, în vârstă de 52 de ani, au fost găsiţi fără viaţă, marţi dimineaţă, în locuinţa lor din localitatea Grădineşti, comuna Poiana Lacului. Surse judiciare au declarat pentru News.ro că vecinii celor doi au sunat la 112, după ce niciunul dintre ei nu ieşise în curte de câteva zile.

Criminaliștii fac cercetări la locul tragediei

La faţa locului au intervenit poliţişti şi pompieri care au intrat în casă. A intervenit şi un echipaj medical, însă acesta nu a putut face decât să constate decesul. La ora transmiterii acestei ştiri, la locuinţa celor două victime se află poliţiştii de investigaţii criminale care fac cercetări. Primele date arată că nu sunt semne de violenţă pe corpurile neînsufleţite.

Ancheta vizează infracţiunea de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O mamă și fiul ei, găsiți morți în propria casă, lângă Pitești. Criminaliștii fac cercetări la locul tragediei