Antena Meniu Search
x

Foto O mașină s-a făcut scrum pe A1, după ce o șoferiță a lovit parapetul de pe marginea drumului. Tânăra de 20 de ani a reușit să se salveze la timp

O maşină s-a făcut scrum ieri după amiază după ce a fost cuprinsă de foc în timp ce circula pe Autostrada A1, lângă Aradul Nou. 

de Redactia Observator

la 28.09.2023, 09:25

Vezi și

La volan se afla o tânără de 20 de ani care a reuşit să iasă singură la timp din maşină. Totul s-a întâmplat după ce şoferiţa a pierdut controlul volanului şi a lovit parapetul de pe marginea drumului.

Tânăra de 20 de ani care se afla la volan a reușit să se salveze la timp

În urma impactului au rezultat scântei care au dus la aprinderea focului. La faţa locului a ajuns un echipaj de pompieri care a reuşit să stingă focul în 10 minute. Maşina, însă, a fost distrusă complet de flăcările mistuitoare.

Tot pe Autostrada A1, între localitățile Simeria și Orăștie, o altă maşină a fost mistuită de flăcări după un impact cu un autotren. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O mașină s-a făcut scrum pe A1, după ce o șoferiță a lovit parapetul de pe marginea drumului. Tânăra de 20 de ani a reușit să se salveze la timp