Antena Meniu Search
x

Video O nouă provocare periculoasă pe TikTok printre adolescenţi. Politiştii au dat până acum amenzi în valoare totală de 800 de lei

Ştim, este greu să verificaţi la ce se uită copiii voştri când stau pe Internet dar o discuţie cu ei este foarte importantă. Iar în discuţie îi puteţi preveni asupra unui nou pericol... O nouă provocare de pe TikTok, mai exact, care le pune chiar viaţa în pericol. Este despre teribilism şi sunt deja zeci de astfel de filmuleţe încărcate pe reţelele sociale. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 12.12.2023, 13:52

Vezi și

Vorbim de o provocare foarte periculoasă, o provocare ce din păcate s-a răspândit cu repeziciune pe rețelele de socializare. Există primele reacții, da. Politiştii au dat până acum amenzi în valoare totală de 800 de lei, dar au reușit să stea de vorbă şi cu părinţii, dar şi cu cei mici.

O nouă provocare periculoasă pe TikTok printre adolescenţi

Concret, minorii sunt provocați să se urce pe clădiri înalte şi să își facă poze sau să se filmeze, fără să vadă însă pericolele la care se expun. Părinților le este recomandat să discute cu copiii despre această situație. 

Să le explice de ce, indiferent de like-uri, reacții, comentarii, riscurile sunt mult prea mari, iar printr-o astfel de activitate nu vor fi văzuți diferit, nu vor fi mai apreciați, ci doar se vor expune la un risc inutil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » O nouă provocare periculoasă pe TikTok printre adolescenţi. Politiştii au dat până acum amenzi în valoare totală de 800 de lei