Antena Meniu Search
x

O persoană a rămas încarcerată, după ce un tren a lovit un utilaj forestier în Bistrița-Năsăud

Un accident feroviar s-a produs miercuri seara în județul Bistrița-Năsăud. Un tren a lovit un utilaj forestier și o persoană a rămas încarcerată.

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 21:09

O persoană a rămas încarcerată, după ce un tren a lovit un utilaj forestier în Bistrița-Năsăud

Reprezentanții ISU anunță că pompierii militari intervin cu o echipă de descarcerare, un echipaj de prim ajutor și altul de terapie intensivă mobilă SMURD la un accident feroviar.

Un utilaj forestier a fost lovit de un tren la trecea la nivel cu calea ferata dintre localitățile Salva și Coșbuc.

Șoferul a rămas încarcerat

Șoferul a rămas încarcerat, au mai anunțat salvatorii. Ulterior, victima a fost scoasă din mașină de martorii accidentului. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani care este conștient, dar are numeroase traumatisme. El a fost evaluat medical de echipele ajunse la fața locului și apoi a fost transportat la spital.

În tren se aflau aproximativ 65 de persoane. Nicio persoană nu are nevoie de îngrijiri medicale, au adăugat reprezentanții ISU.

Utilajul tracta un microbuz în care se afla o persoană. Aceasta s-a evacuat și nu a fost rănită, au precizat salvatorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O persoană a rămas încarcerată, după ce un tren a lovit un utilaj forestier în Bistrița-Năsăud