Antena Meniu Search
x

Video O poliţistă din Cluj şi-a gazat din greşeală propriul coleg, care se chinuia să reţină un individ agresiv. Un trecător a filmat scena

Scene tragicomice s-au derulat, ieri, în Cluj. O poliţistă şi-a gazat din greşeală propriul coleg, în timp ce acesta încerca să imobilizeze un bărbat agresiv, care bătuse fără milă, în miezul zilei, trei elevi de clasa a 9-a, pe Calea Floreşti.

de Redactia Observator

la 09.05.2024, 09:03

Vezi și

Trecătorii au fost cei care au alertat autorităţile în momentul în care l-au văzut pe individ agresiv faţă de minori. La sosirea echipajului, agresorul a devenit recalcitrant şi a lovit din nou unul dintre adolescenţi. Un poliţist a încercat să îl reţină pe bărbatul agitat şi să îl bage în maşină. Colega lui a încercat să-l ajute şi a început să dea cu spray lacrimogen către individ, dar l-a nimerit şi pe agent.

Poliţist gazat de colega lui, în misiune, la Cluj

Într-un final, cei doi au reuşit să îl bage în maşina de poliţie şi să-l ducă la secţie.

"La loculul menționat în sesizare a fost dirijat un echipaj de poliție, fiind identificată persoana în cauză, care a devenit recalcitrantă la vederea echipajului, având un comportament agresiv. În acest sens, s-a procedat la imobilizarea bărbatului, ulterior acesta fiind transportat la secția de poliție pentru luarea măsurilor legale", a informat IPJ Cluj. 

A fost deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » O poliţistă din Cluj şi-a gazat din greşeală propriul coleg, care se chinuia să reţină un individ agresiv. Un trecător a filmat scena