Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O şcoală a decupat uşile toaletelor pentru a le putea deschide. Directoarea: Mai bine cu ușa decupată, decât fără

Dezastru în unele şcoli, chiar şi după începerea noului an şcolar 2024-2025. La Colegiul Pedagogic din Sibiu părinţii elevilor au sesizat că uşile toaletelor folosite de elevi au fost decupate, pentru a se putea închide. Direcţiunea a comentat incidentul şi spune că ceea ce e important e că toaletele sunt curate.

de Aura Trif

la 13.09.2024 , 18:43

- Turnul Sfatului

Publicaţia Turnul Sfatului a făcut cunoscută situaţia, după ce un părinte a publicat fotografia din baia Colegiului Pedagogic din Sibiu. Acelaşi părinte spune că s-a oferit să ajute la curăţenia de dinaintea începerii şcolii, însă ceea ce avea să afle l-a şocat: "Investiție de două milioane de euro cu prezentare uși toalete, care nu fac parte din proiectul de reabilitare! Acestea sunt condițiile din unitatea de învățământ de care beneficiază copiii în 2024! Mai au un grup sanitar pe etajul renovat care este la fel de dezastru! Nimeni nu face nimic și nu se ia atitudine. Din contră, cadrele întreabă ce probleme avem cu toaletele că sunt funcționale!”

Directoarea instituţiei, Mihaela Filip, a comentat situaţia şi a declarat că situaţia este una mai veche, iar ceea ce e important e că toaleta este curată: "Vasele toaletelor au fost schimbate, dar nu s-au mai găsit vase de toaletă de dimensiuni așa mici precum cele care erau înainte în băile destinate ciclului primar. Prin urmare, s-a luat decizia ca ușile să fie decupate. E mai bine cu ușa decupată, care se închide, decât fără, nu?. Băile sunt curate, pot fi folosite foarte bine de elevi, asta este până la urmă important, nu?". Aceste băi ar urma să fie modernizate, a mai adăugat directoarea.

Aura Trif Like
Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » O şcoală a decupat uşile toaletelor pentru a le putea deschide. Directoarea: Mai bine cu ușa decupată, decât fără