Antena Meniu Search
x

Galerie foto O şoferiţă a băgat 4 oameni în spital după ce a intrat pe contrasens şi a izbit cu viteză un microbuz. Accident grav în Constanţa

Patru persoane au fost transportate la spitale, altele fiind încă în evaluare la faţa locului după un accident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz cu 7 pasageri produs sâmbătă dimineaţă în zona localităţii Piatra, judeţul Constanţa.

de Redactia Observator

la 23.12.2023, 09:46

”Traficul este oprit temporar pe DN 22 Ovidiu – Mihai Viteazu, în zona localităţii Piatra, judeţul Constanţa, după ce un autoturism şi un microbuz, cu 7 pasageri, au fost implicate într-o coliziune”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Patru persoane rănite au fost preluate şi vor fi transportate la Spitalul Judeţean Constanţa, acestea suferind diverse traumatisme. Alte trei persoane implicate în accidentul rutier au refuzat transportul la spital, au precizat pompierii.

3 pasageri au refuzat transportul la spital

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că la locul accidentului s-au deplasat un echipaj cu apă şi spumă, două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare, autospecialî de transport victime multiple. 

ISU anunță că patru persoane sunt duse la spital, însă echipajele medicale încă evaluează victimele găsite la locul accidentului.

Traficul este blocat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O şoferiţă a băgat 4 oameni în spital după ce a intrat pe contrasens şi a izbit cu viteză un microbuz. Accident grav în Constanţa