Antena Meniu Search
x

Video O șoferiță a făcut prăpăd pe Centura Timișoarei, după ce a intrat cu mașina pe contrasens. Un bărbat a murit nevinovat

Grav accident, seara trecută, pe şoseaua de centură a Tmişoarei! Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! Un şofer de 48 de ani şi-a pierdut viaţa după ce mașina pe care o conducea s-a izbit frontal cu un alt autoturism intrat pe contrasens, la volanul căruia se afla o femeie de 58 de ani. Impactul a fost devastator.

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 22:15

Vezi și

Inițial, polițiștii au anunțat că mașina intrată pe contrasens a fost cea a bărbatului. Ulterior, agenții au schimbat dinamica accidentului.

"O femeie, în vârstă de 58 de ani, conducea un autoturism pe Centura Timișoarei dinspre DJ691 spre Aeroport, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, acesta din urmă s-a răsturnat. În urma impactului, bărbatul a decedat, iar femeia a fost rănită și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

După ce pompierii de la descarcerare l-au scos pe bărbat din maşină, medicii de pe ambulanţă au încercat să-l ţină în viaţă, însă nu au reușit. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O șoferiță a făcut prăpăd pe Centura Timișoarei, după ce a intrat cu mașina pe contrasens. Un bărbat a murit nevinovat