Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O şoferiţă din Gorj, bătută de un pensionar cu o coadă de mătură, pentru că a făcut praf pe uliţă în timp ce conducea

Caz incredibil într-o comună gorjeană. O şoferiţă de 33 de ani a fost bătută de un vecin de 78 de ani, cu o coadă de mătură, supărat că femeia a făcut praf pe uliţă când a trecut cu maşina în viteză.

de Diana Speretoiu

la 19.08.2024 , 12:00

O şoferiţă din Gorj, bătută de un pensionar cu o coadă de mătură, pentru că a făcut praf pe uliţă în timp ce conducea - Shutterstock

Pensionarul nu s-a mulţumit doar cu corecţia fizică aplicată femeii, ci i-a avariat şi maşina, provocând pagube însemnate. 

Ce spun poliţiştii

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112 de o femeie de 33 de ani, din comuna Crasna, cu privire la faptul că a fost agresată de un vecin.

Articolul continuă după reclamă

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că, în timp ce femeia se deplasa cu un autoturism, pe strada Brândușelor, din comuna Baia de Fier, către un teren pe care-l deține în zonă, a fost oprită de un bărbat, de 78 de ani, de pe raza localității, care, acuzând faptul că apelanta a trecut cu viteză și a făcut praf, a lovit-o cu o coadă de mătură confecționată din lemn, la nivelul capului.

Totodată, bărbatul a lovit și autoturismul cu care se deplasa femeia, cauzând avarii la plafon și aripa stângă față. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » O şoferiţă din Gorj, bătută de un pensionar cu o coadă de mătură, pentru că a făcut praf pe uliţă în timp ce conducea