Antena Meniu Search
x

Video O tânără de 21 de ani și bunicul ei au murit înecați, după ce au căzut cu mașina într-o groapă cu apă, în Suceava

Două persoane, bunic și nepoată, au decedat, marţi, după ce autoturismul în care se aflau a părăsit partea carosabilă şi a căzut într-o acumulare cu apă pe raza localităţii Liteni, comuna Moara, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

de Redactia Observator

la 08.02.2022, 16:57

Vezi și

Sursa citată a precizat că la faţa locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale, un autocamion cu barcă pneumatică şi două ambulanţe SMURD, în sprijinul cărora a ajuns şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava. Pompierii au oprit cursul apei, au evacuat apoi apa cu ajutorul motopompelor, a fost asigurat autoturismul şi extras ulterior la mal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce maşina a fost adusă la mal, au fost găsite în interior două persoane, un bărbat şi o femeie, pentru ambele victime fiind declarat decesul. Poliţia cercetează cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

Pe acelaşi subiect

Cele două victime erau bunic și nepoată

"Astăzi, in jurul orei 13:30 Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un autoturism este ieșit în afara părții carosabile, căzut intr-o acumulare de apa, pe raza loc. Liteni, com. Moara. La fața locului, în partea care asigura vizibilitate în mașină nu se observau persoane rănite sau cadavre, însă exista posibilitatea ca eventualele victime să fi căzut în apă în urma evenimentului rutier. Au fost solicitate echipajele de pompieri care au intervinit pentru drenare dar și cu barca pneumatica și 2 ambulanțe SMURD. Au fost efectuate și activități investigative pentru a se stabili posibilele persoane implicate, stabilindu-se că mașina este proprietatea unui bărbat de 75 de ani din localitatea Măzănăești", a transmis IPJ Suceava.

Nu este exclus ca șoferul să fi suferit un atac cardio-vascular, în momentul în care a pierdut controlul volanului.

"De asemenea, a fost identificat un participant la trafic care a văzut mașina părăsind partea carosabilă, fiind posibil ca șoferul sa fi suferit un infarct sau sa fi avut o altă problemă medicală. Ulterior, după intervenția pompierilor, au fost extrase 2 victime, ambele decedate, respectiv un bărbat de 75 ani din Măzănăești și nepoata acestuia în vârstă de 21 de ani. Se continuă cercetările în cadrul dosarului penal intocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului, urmând a se efectua și necropsiile cadavrelor și a se dispune prin unitatea de parchet competentă", au precizat polițiștii suceveni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O tânără de 21 de ani și bunicul ei au murit înecați, după ce au căzut cu mașina într-o groapă cu apă, în Suceava