Antena Meniu Search
x

O tânără de 24 de ani şi-a ajutat iubitul să-şi omoare mama şi sora vitregă de doar 11 ani, în Italia. Femeia a fost prinsă de poliţie în Petricani

A omorât doi oameni în Italia, dar a fost prinsă de poliţie în România. Femeia de 24 de ani a fost găsită de agenţi în localitatea Petricani, după ce pe numele ei a fost emis un mandat european de arestare, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

de Redactia Observator

la 07.06.2023, 15:57

O tânără de 24 de ani şi-a ajutat iubitul să-şi omoare mama şi sora vitregă de dor 11 an, în Italia - Shutterstock

O tânără în vârstă de 24 ani pe numele căreia era emis mandat european de arestare pentru comiterea a două omoruri pe teritoriul Italiei, a fost prinsă de poliţişti în localitatea Petricani, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

"Din cercetări a reieşit că, la data de 13 februarie 2016, persoana în cauză ar fi săvârşit pe teritoriul Italiei, în calitate de autor şi complice, două infracţiuni de omor, respectiv vătămare corporală gravă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Cei doi au tranşat cadavrele şi le-au aruncat într-un râu

Potrivit anchetatorilor, tânăra se afla cu prietenul ei în Italia şi împreună au omorât pe mama acestuia şi pe sora vitregă a lui, în vârstă de 11 ani. După ce au comis crimele, cei doi au tranşat cadavrele şi le-au aruncat într-un râu în apropiere de Verona, potrivit Agerpres.

După ce a fost prins de carabinieri, autorul crimelor a povestit că în comiterea faptelor a fost ajutat de iubita lui. Aceasta din urmă a fost prinsă acum de poliţiştii din cadrul IPJ Neamţ şi a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore.

Miercuri, tânăra va fi prezentată Curţii de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului european de arestare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O tânără de 24 de ani şi-a ajutat iubitul să-şi omoare mama şi sora vitregă de doar 11 ani, în Italia. Femeia a fost prinsă de poliţie în Petricani