Antena Meniu Search
x

Video O tânără mamă a fugit cu cei doi copii, după ce şi-a ameninţat soţul că vrea să îşi facă rău. A fost găsită cu mascaţii, într-un hotel din Bucureşti

O femeie a fugit de acasă cu doi copii, după ce și-a amenințat soțul că intenționează să își facă rău. Depășit de situație, bărbatul a fugit imediat la cea mai apropiată secție de poliţie, timp în care mămica, rămasă singură acasă, și-a luat copiii și a mers la un hotel aflat în zona Obor din Capitală.

de Redactia Observator

la 03.07.2024 , 11:41

Autoritățile au început verificări amănunțite când au văzut că femeia este de negăsit, iar negociatorii au reuşit să o convingă, într-un final, să răspundă la telefon şi să o localizeze.

Tânăra mamă, luată cu mascaţii din camera de hotel

A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a intra în camera de hotel în care se aflau şi cei 2 copii: o fetiţă de 11 ani, şi un bebeluş de doar 9 luni. Potrivit surselor Observator, femeia ar fi avut depresie post-natală, iar asta ar fi adus-o în pragul disperării. Ea se află acum la spitalul Obregia, unde medicii vor stabili cu exactitate cum a ajuns să recurgă la acest gest, iar copiii vor rămâne în grija statului până când se va decide dacă mama este capabilă să-i îngrijească. 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Evenimente » O tânără mamă a fugit cu cei doi copii, după ce şi-a ameninţat soţul că vrea să îşi facă rău. A fost găsită cu mascaţii, într-un hotel din Bucureşti