Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără minoră a fost violată de iubitul mamei sale şi a rămas însărcinată. Bărbatul, reţinut de poliţiştii din Capitală

Caz şocant în Capitală. Un bărbat este acuzat că a violat-o pe fiica minoră a iubitei sale și a lăsat-o însărcinată. Fata este cunoscută cu probleme de sănătate. Poliția a fost sesizată de către mama fetei, când a observat "schimbări în comportamentul" acesteia.

de Redactia Observator

la 09.07.2024 , 17:50

Bărbatul de 47 de ani, reţinut de poliţiştii din Capitală
Bărbatul de 47 de ani, reţinut de poliţiştii din Capitală

Sâmbătă, polițiștii din București au reținut un bărbat, cercetat într-un dosar penal pentru viol.

În aceeași zi, Poliția a fost sesizată de către o femeie, că a observat schimbări în comportamentul fiicei ei, cunoscută cu probleme de sănătate. Ulterior, în urma unui control de specialitate, s-a confirmat că aceasta este însărcinată.

Fata a fost violată de către iubitul mamei sale

Articolul continuă după reclamă

Din cercetări a reieșit că, în perioada când fata era minoră, iubitul femeii, un bărbat ar fi profitat de starea de vulnerabilitate a acesteia, precum și de imposibilitatea de a-și exprima voința și ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta, a transmis Poliţia Capitalei.

După reținere, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » O tânără minoră a fost violată de iubitul mamei sale şi a rămas însărcinată. Bărbatul, reţinut de poliţiştii din Capitală