Antena Meniu Search
x

Video Tânăra care s-a aruncat de la etaj, în Bârlad, a lăsat un mesaj de adio. Fata readusă la viaţă de medici a murit la spital

Intervenţie contracronometru a echipajelor de prim-ajutor, la Bârlad, în zona Vasile Pârvan, după ce o tânără a căzut de la etajul 7 al unui bloc turn. Găsită de medici în stop cardio-respirator, fata a fost readusă la viață după 45 de minute de resuscitare. A murit după câteva ore, la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.03.2021, 15:35

Vezi și
  • După aproximativ 45 minute de resuscitare, tânăra a început să dea semne de viață. Din păcate, s-a stins câteva ore mai târziu, la spital.

Actualizare ora 15:00 - Din nefericire, tânăra căzută de la etajul 7 a murit. Potrivit ultimelor informaţii, avea 30 de ani și a lăsat acasă, părinților, un mesaj prin care își justifica gestul şi îşi cerea iertare.

În momentul în care părinții au găsit mesajul în telefon, au anunțat poliția, însă deja fata se aruncase în gol de la fereastra aflată între etajele 7 şi 8, pe casa scării. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

ISU Vaslui

Tragedia s-a produs în această dimineață, în jurul orei 10.45.

Pe acelaşi subiect

La sosirea echipajelor de intervenție, femeia a fost găsită pe copertina din beton care proteja intrarea în scara blocului. 

"Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale pentru degajarea unei persoane de sex feminin căzute de la înălțime. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. 

La sosirea echipajelor de intervenție, pe copertina din beton care proteja intrarea în scara blocului, a fost găsită o tânără aflată în stop cardiorespirator. 

După aproximativ 45 minute de resuscitare, victima a dat semne vitale", a transmis ISU Vaslui. 

Victima a fost transportată de echipajul ambulanței SAJ la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânăra care s-a aruncat de la etaj, în Bârlad, a lăsat un mesaj de adio. Fata readusă la viaţă de medici a murit la spital