Video

Tânăra care s-a aruncat de la etaj, în Bârlad, a lăsat un mesaj de adio. Fata readusă la viaţă de medici a murit la spital

De Veronica Micu.
Publicat: 16.03.2021, 15:25.
Actualizat: 16.03.2021, 15:35

Intervenţie contracronometru a echipajelor de prim-ajutor, la Bârlad, în zona Vasile Pârvan, după ce o tânără a căzut de la etajul 7 al unui bloc turn. Găsită de medici în stop cardio-respirator, fata a fost readusă la viață după 45 de minute de resuscitare. A murit după câteva ore, la spital.

Actualizare ora 15:00 - Din nefericire, tânăra căzută de la etajul 7 a murit. Potrivit ultimelor informaţii, avea 30 de ani și a lăsat acasă, părinților, un mesaj prin care își justifica gestul şi îşi cerea iertare.

În momentul în care părinții au găsit mesajul în telefon, au anunțat poliția, însă deja fata se aruncase în gol de la fereastra aflată între etajele 7 şi 8, pe casa scării. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Citește și:

ISU Vaslui

Tragedia s-a produs în această dimineață, în jurul orei 10.45.

La sosirea echipajelor de intervenție, femeia a fost găsită pe copertina din beton care proteja intrarea în scara blocului.

"Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale pentru degajarea unei persoane de sex feminin căzute de la înălțime. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

La sosirea echipajelor de intervenție, pe copertina din beton care proteja intrarea în scara blocului, a fost găsită o tânără aflată în stop cardiorespirator.

După aproximativ 45 minute de resuscitare, victima a dat semne vitale", a transmis ISU Vaslui.

Victima a fost transportată de echipajul ambulanței SAJ la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.