Antena Meniu Search
x

Video Oameni de afaceri români și militari de la baza Kogălniceanu, în vizorul autorităților. Suspiciuni de achiziții ilegale și abuz în serviciu

Descinderi de amploare la baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu. În urma unor suspiciuni de achiziţii ilegale, au fost efectuate 29 de percheziţii la sediile unor firme şi la domiciliile unor persoane.

de Redactia Observator

la 30.09.2022, 14:46

Vezi și

Perchezițiile la firmele și patronii români au fost făcute de DNA, în timp ce militarii americani au fost în vizorul anchetatorilor din SUA. Surse din anchetă spun că perchezițiile au vut loc ieri până spre miezul nopții și ar fi vorba despre suspiciuni de corupție, mai exact despre comisioanele pentru acordarea de contracte pentru achiziții pentru lărgirea și modernizarea bazei Kogălniceanu, dar și abuz în serviciu. 

Și în noiembrie anul trecut au fost făcute aici ample percheziții de către procurorii DIICOT. Atunci, potrivit anchetatorilor, mai multe persoane, ar fi bănuite că sustrăgeau combusibil atât din generatoare, cât și din alte zone din județul Constanța, unde se efectuau exerciții militare. În acel dosar vorbim de prejudicii de 2 milioane de dolari.   

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Oameni de afaceri români și militari de la baza Kogălniceanu, în vizorul autorităților. Suspiciuni de achiziții ilegale și abuz în serviciu