Antena Meniu Search
x

Om de afaceri din Botoșani, găsit mort în salonul de bronzat pe care îl deținea

Trupul neînsuflețit al unui bărbat de 47 de ani a fost găsit chiar în incinta salonului de bronzat pe care îl deținea în municipiul Botoșani. Descoperirea macabră a fost făcute de un electrician pe care bărbatul îl chemase cu doar o oră înainte, notează Monitorul de Botoșani.

de Adrian Popovici

la 21.05.2022, 19:07

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.
Bărbatul a fost găsit mort chiar în salonul de bronzat pe care îl deținea - Facebook

Atunci când a intrat în salonul de bronzat, electricianul l-a găsit pe patron cu fața în jos și a crezut că acesta și-a pierdut cunoștința. A sunat la 112, iar la scurt timp, la fața locului, a ajuns un echipaj al SMURD care a constatat decesul bărbatului după o încercare nereușită de resuscitare.

"La faţa locului a fost dirijat echipajul cu medic al SMURD, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru pacient. Acesta era în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul",  a declarat Liviu Stan, coordonatorul dispeceratului SJA-ISU.

Presa locală notează că bărbatul de 47 de ani, care se numea Gabriel C., era căsătorit și avea un băiețel.

Oamenii legii au deschis o anchetă în cazul morții patronului

Pe acelaşi subiect

Medicii de pe ambulanță care au încercat să îl resusciteze pe bărbat și, ulterior, au declarat decesul acestuia, au decis să-i anunțe pe polițiști deoarece patronul salonului de bronzat era relativ tânăr și nu existau informații care să sugereze că acesta suferea de o afecțiune cronică.

În acest moment, oamenii legii din Botoșani nu au suspiciuni că în cazul acestei tragedii au avut loc fapte de natură penală. Cu toate acestea, așa cum cere procedura, au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și au dispus transportarea trupului neînsuflețit la IML pentru realizarea unei necropsii care să determine circumstanțele morții.

"A fost dispusă efectuarea unei autopsii pentu a se stabili cu exactitate cauza decesului. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă", a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Om de afaceri din Botoșani, găsit mort în salonul de bronzat pe care îl deținea