Antena Meniu Search
x

Video Accident grav în judeţul Tulcea. Cinci oameni au fost răniţi, trei dintre aceştia sunt ucraineni. A fost solicitat elicopterul SMURD

Grav accident la ieșirea din localitatea Izvoarele, intersecția DN 22F cu DJ 229, din judeţul Tulcea. În urma impactului violent dintre două autoturisme, cinci oameni au fost răniţi, printre aceştia fiind şi un copil în vârstă de cinci ani. O femeie a fost preluată cu elicopterul SMURD şi transportată la Spitalul Județean de Urgență Tulcea.

de Cristina Dimulescu

la 14.05.2022, 13:32

Vezi și

În urma unui apel la 112, la faţa locului au ajuns un echipaj de descarcerare și un echipaj cu o autospecială de stingere. De asemenea, a intervenit şi un elicopter SMURD. 

În accident au fost implicate două maşini, una dintre ele fiind înmatriculată în Ucraina. În aceasta se aflau trei persoane, printre care şi un copil de cinci ani.

O femeie a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD 

Echipele de intervenţie au descarcerat o femeie în vârstă de 34 de ani, care a fost predată Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea. De asemenea, pasagera din acelaşi autoturism, în vârstă de 33 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea cu elicopterul SMURD. Copilul de cinci ani este în stare stabilă. 

Un bărbat de 25 de ani aflat în al doilea autoturism a fost și el transportat la spital. De asemenea și pasagerul din același autoturism a ajuns şi el la spital, după ce inițial i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului. 

Poliţiştii cercetează acum pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident grav în judeţul Tulcea. Cinci oameni au fost răniţi, trei dintre aceştia sunt ucraineni. A fost solicitat elicopterul SMURD