Antena Meniu Search
x

Omar Arnaout, micutul libanez cu voce de aur

Pentru prima data pe ritmuri orientale, in ciuda originilor sale, Omar Arnaout, micutul libanez cu voce de aur din Romania, a castigat marea finala "Next Star". Coplesit de emotii, micutul de numai 12 ani, a primit trofeul care i-a fost inmanat chiar de catre celebrul antrenor Gica Hagi

Vezi și

Omar zambeste. E mai bogat cu 20.000 de euro. Urmeaza sa mearga la Disneyland Paris. Insa cu adevarat fericit, il face altceva. "Bucuria mea cea mai mare a fost sa vad pe toate site-urile de socializare, mesaje si pro si contra. Acest show m-a adus la un nivel de peste trei-patru milioane de oameni care ma cunosc".

Vorbeste ca un om mare. Il bucura laudele, dar nu il deranjeaza nici criticile. "Au fost multi oameni, care, din cauza ca eu am cantat in limba araba, au trecut foarte repede la gandul acesta ca "a venit arabl' sa cante aici", cu toate ca eu sunt mai mult roman decat libanez. Eu in tara tatalui meu, am fost o data", a mai spus baiatul.

Pentru el, nu e important in ce limba canta, ci sa cante. Si-a descoperit vocatia din timp. "In clasa I, eram la o scoala generala si la sfarsitul anului, multi vecini, multi prieteni spuneau ca nu merita sa pierdem talentul asta si sa incep sa il perfectionez. Si mi-au indemnat parintii sa ma dea, din clasa a II-a, la Colegiul National de Arte "Dinu Lipatti", unde studiez vioara si din clasa a V-a, m-am apucat si de pian complementar".

Cu alti ochi il vad acum si colegii de scoala. Stiau ca e talentat, dar nu stiau cat de mare e talentul lui. "A doua zi dupa ce s-a difuzat finala, au fost, cred ca majoritatea copiilor din scoala, ma strigau Habibi, imi fredonau piesele, ma puneau sa cant si ma felicitau".

La 12 ani, Omar se bucura de un succes la care nici nu a indraznit sa viseze pana acum. Si isi doreste ca invitatiile la concerte si petreceri, sa nu se mai opreasca de-acum inainte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Omar Arnaout, micutul libanez cu voce de aur