Antena Meniu Search
x

Omul care trăieşte conectat la 700 de senzori. A slăbit 45 de kg de când le foloseşte

Chris Dancy din Denver a ales să trăiască extrem. Mai exact el este conectat în permanenţă la 700 de senzori care îi înregistrează absolut fiecare mişcare pe care o face.

 De când a apelat la acest stil de viaţă ciudat, el spune că a slăbit 45 de kg. Senzori îi înregistrează tot ce mănâncă şi bea, orele pe care le doarme, email-urile trimise şi chiar îi fotografiază ce vede la intervale regulate de timp.

"Când ating ceva mă gândesc dacă pot obţine informaţii despre asta şi pot să le înregistrez, să le vizualizez şi să le împart cu alţi oameni. Ştiu acum ce să beau, ce să mănânc şi când să dorm. Este ca un hacking în corp şi în minte. Exact cum spargi datele dintr-un calculator, corpul şi mintea ta conţin cele mai importante informaţii”, spune Dancy.

El are în permanenţă un device BodyMedia care îi monitorizează ritmul inimii şi poartă şi ochelari Google pentru a înregistra imagini. Aparatele pe care le foloseşte acasă nu se opresc nici măcar atunci când doarme.

Şi asta nu este tot. În casă mai are o mulţime de gadgeduri care îi reglează temperatura şi înregistrează nivelul de oxigen şi bioxid de carbon din aer. Nici în maşină nu scapă de tehnologie. Are o mulţime de programe care înregistrează tot ce mişcă şi pe unde circulă.

sursă: stirile.rol.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Omul care trăieşte conectat la 700 de senzori. A slăbit 45 de kg de când le foloseşte