Antena Meniu Search
x

Video Omul de afaceri Ioan Neculaie a fost prins în Grecia. Era dat în urmărire din 22 ianuarie 2022

Omul de afaceri Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Braşov, dat în urmărire internaţională, a fost prins în Grecia, la Salonic. Acesta se află, în prezent, în custodia poliţiştilor greci, urmând ca în perioada următoare să fie adus în ţară pentru a-şi executa pedeapsa. Milionarul a fost dat în urmărire de Poliţia Română în urmă cu o săptămână. În imaginile de acum, Ioan Niculae are o înfăţişare complet schimbată, şi-a vopsit părul, şi-a lăsat barbă şi pare că a întinerit brusc. Afaceristul are 64 de ani şi trebuie să execute o pedeapsă de doi ani şi jumătate de închisoare cu executare, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. 

de Redactia Observator

la 29.01.2022, 21:35

Vezi și

Ioan Neculaie a fost depistat în zona Thessaloniki, activitățile fiind coordonate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov.

”Având în vedere mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 21.01.2022, pe numele numitului Neculaie Ioan, condamnat definitiv la o pedeapsă cu închisoare, de 2 ani şi 6 luni cu executare, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor, în urma activităţilor investigative efectuate de IPJ Braşov, cu sprijinul comenzii IGPR, în colaborare cu DOS, DIC, CCPI, Centrul SELEC, poliţiştii greci, coordonaţi de şeful ENFAST din nordul Greciei, astăzi, 29.01.2022, au depistat persoana urmărită pe numele căreia fusese emis un mandat european de arestare şi au condus-o la sediul organului competent, în vederea confirmării şi punerii în executare a mandatului”, anunţă IGPR.

Ioane Neculaie, dat în urmărire pe 22 ianuarie 2022

Neculaie a fost dat în urmărire în urmă cu o săptămână, după ce Curtea de Apel Braşov l-a condamnat la închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, iar condamnatul nu a fost găsit pentru punerea în executare a sentinţei.

Curtea de Apel Braşov l-a condamnat, în 21 ianuarie, pe Neculaie pentru infracţiunea de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce a folosit arma pentru a trage în cauciucurile autoturismului său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Omul de afaceri Ioan Neculaie a fost prins în Grecia. Era dat în urmărire din 22 ianuarie 2022