Antena Meniu Search
x

Ample căutări în Gorj, unde un tânăr de 32 de ani a dispărut după ce i-a ars casa. Poliţiştii au găsit o geacă

Autorităţile sunt în alertă, după ce un bărbat a dispărut în a doua zi de Crăciun. Nimeni nu l-a mai văzut pe tânărul de 32 de ani.

Vezi și

Autorităţile sunt în alertă, după ce un bărbat a dispărut în a doua zi de Crăciun. Nimeni nu l-a mai văzut pe tânărul de 32 de ani de când locuinţa improvizată în care stătea s-a făcut scrum. De trei zile, zeci de persoane perie pădurile din jur, în speranţa că îl vor găsi în viaţă.

De trei zile, rudele, prietenii şi autorităţile încearcă să dea de urma lui Radu. Bărbatul de 32 de ani n-a mai fost de găsit din a doua zi de Crăciun, după ce locuinţa sa improvizată de la marginea unei comune de lângă Târgu-Jiu s-a făcut scrum. Se mutase de puţin timp acolo, împreună cu cei 13 câini ai săi. 

Dispariţia bărbatului a fost anunţată la poliţie de fratele său. Imediat ce s-a dat alarma, zeci de persoane au pornit în căutarea tânărului. Însă fără succes!

Deocamdată nu am găsit decât o geacă, dar nu ştim exact dacă este a lui, spune un apropiat al tânărului.

Polițiștii au făcut apel către cei care l-au văzut să anunțe la 112. Bărbatul are 1,60 înălţime, aproximativ 60-70 de kg, constituție atletică, păr șaten închis, ochii căprui. Purta frecvent o geacă de culoare neagră, blugi, fes negru şi pantofi sport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Ample căutări în Gorj, unde un tânăr de 32 de ani a dispărut după ce i-a ars casa. Poliţiştii au găsit o geacă