Antena Meniu Search
x

Video Oradea Beach, turneu internaţional de volei chiar în centrul oraşului: "Este ceva inedit. Am vrea să facem un spectacol de zile mari"

Zeci de jucători de volei au renunţat pentru o clipă la sala de sport şi au venit să facă mişcare pe nisip. Şi nu oriunde, ci în Piaţa Unirii, din Oradea. Timp de patru zile, centru oraşului va deveni o plajă înconjurată de clădiri istorice, destinată turneului internațional de volei - Oradea Beach.

de Georgiana Botez

la 11.08.2023, 08:51

Vezi și

Lipsa valurilor şi a brizei mării au fost singurele lucruri care le-au amintit sportivilor că nu sunt pe litoral, ci în centrul Oradei. Însă, muzica, voia bună şi pofta de distracţie au fost tot ce a contat pentru a începe turneul internaţional de volei pe plajă - Oradea Beach. "Avem 16 echipe feminine pe tabloul de start şi 23 de echipe masculine, deci peste 84 de sportivi se vor întrece aici, pe plaja din piaţa Unirii", a declarat Paul Szabo, organizator.

Premiile puse în joc se ridică la 4.000 de euro

"Este ceva inedit. Am vrea să facem un spectacol de zile mari, în centrul oraşului, în Piaţa Unirii", a declarat Zoltan Kovacs, antrenor volei. "Locaţia mi se pare foarte interesantă şi foarte frumoasă, pentru că este amplasată într-un centru istoric", a declarat Ioana Miu, CSU București. Pe plaja înconjurată de clădiri istorice, în stil art nouveau, cele 39 de echipe vor concura timp de patru zile. Competiţia s-a anunţat a fi una strânsă, încă din prima zi.

"A fost un joc foarte interesant, pot spune. Nu ne-a ridicat prea multe dificultăţi. Am reușit să-l câștigăm cu o comunicare foarte bună şi fără să greşim prea mult", a declarat Ioana Miu, CSU București. "Cu siguranţă vor fi meciuri spectaculoase şi va fi o competiţie foarte dificilă", a declarat Anca Paşca, CSU Oradea. Duminică are loc marea finală a competiţiei Oradea beach volei, iar premiile puse în joc se ridică la 4.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Oradea Beach, turneu internaţional de volei chiar în centrul oraşului: "Este ceva inedit. Am vrea să facem un spectacol de zile mari"