Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Oroare în Caraș-Severin: Două copile au rămas însărcinate după ce au fost violate de tatăl vitreg

Două fete din Caraș-Severin au rămas însărcinate după ce au fost abuzate sexual, în repetate rânduri, de către tatăl lor viteg. Una dintre minore a născut un copil. Individul a ajuns în arest preventiv și riscă ani grei de închisoare.

de Redactia Observator

la 30.05.2024 , 18:17

poliția nu treceți
Oroare în Caraș-Severin: Două copile au rămas însărcinate după ce au fost violate de tatăl vitreg - Shutterstock (arhivă)

"La data de 30.05.2024 procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița a dispus emiterea rechizitoriului şi trimiterea în judecată a unui inculpat cercetat în stare de arest preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunilor concurente de viol în formă continuată prev. de art. 218 alin. 31 C.pen. rap. la alin. 1 şi 3 lit. a şi b C.pen., cu aplicarea art. 35 alin. 1 C.pen. şi a art. 5 alin. 1 C.pen. şi de viol săvârşit asupra unui minor în formă continuată prev. de art. 2181 alin. 2 şi alin. 4 lit. a, b şi g C.pen., cu aplicarea art. 35 alin. 1 C.pen., ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.pen.", a transmis Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

În fapt, s-a reținut că în intervalul iulie 2019 - finalul lunii mai / începutul lunii iunie 2023, în timp ce se aflau la locuința de pe raza jud. Caraș-Severin, unde conviețuiau, inculpatul major a întreținut raporturi sexuale în repetate rânduri cu fiica sa vitregă minoră, prin constrângere şi prin punerea acesteia în imposibilitate de a se apăra, respectiv profitând de această stare, în urma căruia minora a născut un băiat la Spitalul Județean de Urgență Reșița.

După ce copila a rămas însărcinată, bărbatul a violat o altă fiică vitregă

Articolul continuă după reclamă

"De asemenea, s-a mai reținut că același inculpat, în intervalul noiembrie 2023 - februarie 2024, a mai întreținut raporturi sexuale în repetate rânduri şi prin constrângere cu o altă fiică vitregă, de asemenea minoră, prin punerea acesteia în imposibilitate de a se apăra, respectiv profitând de această stare, în urma căruia minora a rămas însărcinată", au transmis magistrații din Caraș-Severin.

Aceștia au subliniat că punerea în mișcare a acțiunii penale, luarea unei măsuri preventive şi emiterea rechizitoriului nu pot, în niciun caz, să înfrângă prezumția de nevinovăție, inculpații fiind prezumați nevinovați până la pronunțarea unei soluții definitive în cauză.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Oroare în Caraș-Severin: Două copile au rămas însărcinate după ce au fost violate de tatăl vitreg