Antena Meniu Search
x

Exclusiv. Pachete cu cocaină aduse la mal pe plajele din Năvodari și Vadu

Mai multe pachete cu cocaină au ajuns la mal, ieri după-amiază, pe plajele din Năvodari și Vadu. Drogurile provin din același transport care a fost descoperit pe o barcă eșuată în Delta Dunării.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 06.04.2019, 18:17

Mai multe pachete cu cocaină au ajuns la mal, ieri după-amiază, pe plajele din Năvodari și Vadu. Drogurile provin din același transport care a fost descoperit pe o barcă eșuată în Delta Dunării.

Potrivit primelor informații, pachetele cu cocaină au fost descoperite, ieri după-amiază, de oameni care se plimbau pe plajă și au sunat la numărul de urgență 112.

Unul dintre pachete a fost adus la mal în zona Nautic Luxury Club din Năvodari, în timp ce al doilea a fost recuperat de pe plaja din Vadu.

Drogurile provin din același transport descoperit pe 23 martie, în Delta Dunării, acolo unde anchetatorii au găsit o barcă răsturnată în care se afla o tonă de cocaină, în valoare de 300 milioane de euro.

Pe acelaşi subiect

Alte pachete cu droguri au fost găsite într-o altă barcă, tot în Delta Dunării, în timpul unei operațiuni antidrog.

Poliţia Română a lansat un apel către cei care găsesc astfel de pachete pe plajele de pe litoralul românesc. Oamenii sunt sfătuiţi să nu deschidă pachetele pentru că îşi pot pune viaţa în pericol.

Pachet cu cocaină, descoperit pe plaja din Năvodari

De asemenea, pachete cu cocaină au fost recuperate și din zona platformelor petroliere din Marea Neagră, după ce angajații acestora au descoperit pachetele, le-au adus la bord și au descoperit că erau pline cu cocaină.

Până în prezent, doi cetățeni sârbi au fost inculpați în acest caz, ei fiind suspectați că ar fi adus cocaina din America de Sud și urmau să o vândă în țările din Occident.

- Acest articol a fost actualizat -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Exclusiv. Pachete cu cocaină aduse la mal pe plajele din Năvodari și Vadu