Antena Meniu Search
x

Până când crima ne va despărţi. O femeie din Bihor şi-a omorât soţul, după ce l-a lovit în cap de mai multe ori cu lopata

De la dragoste la ură este doar un pas. O femeie din Bihor şi-a ucis soţul, după ce l-a lovit de mai multe ori cu lopata în cap.

de Redactia Observator

la 03.05.2022, 17:41

Până când crima ne va despărţi. O femeie din Bihor şi-a omorât soţul, după ce l-a lovit în cap de mai multe ori cu lopata

Bărbatul de 58 de ani, din localitatea bihoreană Vârciorog, a fost găsit fără viaţă, luni după-amiază. Oamenii legii chemaţi la faţa locului au înţeles imediat că au de a face cu o crimă. Iar principalul suspect a fost nimeni altul decât soţia bărbatului.

Din primele informaţii, cei doi ar fi băut mult şi s-au luat la ceartă. A fost momentul când femeia a luat o lopată şi şi-a lovit soţul de mai multe ori cu ea peste cap. Bărbatul a căzut la pământ.

Femeia a fost reţinută

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a dispus marți punerea în mișcare a acțiunii penale față de o femeie în vârstă de 54 de ani pentru violență în familie.

Din mijloacele de probă a rezultat, conform unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, că, pe 1 Mai seara, femeia din comuna Vârciorog, pe fondul unui conflict spontan cu soțul ei, i-a aplicat acestuia mai multe lovituri cu un corp contondent în zona capului și a brațelor.

Din cauza rănilor suferite, bărbatul a murit. Femeia a fost reținută luni, iar marți procurorul de caz a formulat un referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, care urmează să fie soluționat la Tribunalul Bihor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Până când crima ne va despărţi. O femeie din Bihor şi-a omorât soţul, după ce l-a lovit în cap de mai multe ori cu lopata