Antena Meniu Search
x

Panică în Arad, după ce un tânăr de 21 de ani s-a plimbat cu un pistol de jucărie prin centrul orașului. Crezând că e real, oamenii au sunat la 112

Un tânăr de 21 de ani a provocat panică în centrul oraşului Arad, după ce a fost văzut plimbându-se cu un pistol în mână. Speriați, oamenii au sunat la 112 însă polițiștii ajunși la fața locului au constatat că arma era, de fapt, de jucărie. Tânărul a fost amendat cu 1.000 de lei pentru gluma nesărată și pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 15.02.2024, 12:20

Panică în Arad, după ce un tânăr de 20 de ani s-a plimbat cu un pistol de jucărie prin centrul orașului. Crezând că e real, oamenii au sunat la 112
Panică în Arad, după ce un tânăr de 20 de ani s-a plimbat cu un pistol de jucărie prin centrul orașului. Crezând că e real, oamenii au sunat la 112 - Shutterstock (poză ilustrativă)

”Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad este abilitat să comunice următoarele : La data de 9 februarie a.c., în jurul orei 11:30, poliţiştii Biroului Rutier au fost sesizaţi despre faptul că, în zona centrală a municipiului, o persoană de sex masculin ar avea asupra sa un obiect ce pare a fi un pistol”, a transmis, joi, IPJ Arad.

Bărbatul, amendat pentru gluma nesărată

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat de 21 de ani, din Arad, în urma controlului corporal fiind găsit asupra sa un pistol, care ar fi fost achiziţionat de la un magazin de jucării. Bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Panică în Arad, după ce un tânăr de 21 de ani s-a plimbat cu un pistol de jucărie prin centrul orașului. Crezând că e real, oamenii au sunat la 112