Părintele Francisc Doboș: ”Ziua de mâine e cea îndelung așteptată de Mica Romă”

De Redactia Observator.
Publicat: 01.06.2019, 19:31.
Actualizat: 02.06.2019, 00:09

În ultima zi a vizitei în România, Papa Francisc se duce la Blaj. ”Ziua de mâine e cea îndelung așteptată de Mica Romă”, a comentat Părintele Francisc Doboș, invitat al ediției speciale a Observatorului de 19.00.

În ultima zi a vizitei în România, Papa Francisc se duce la Blaj. ”Ziua de mâine e cea îndelung așteptată de Mica Romă”, a comentat Părintele Francisc Doboș, invitat al ediției speciale a Observatorului de 19.00.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.