Antena Meniu Search
x

Cadou unic de Ziua Naţională pentru 159 de copii, din partea Fundaţiei Mereu Aproape. Pentru prima oară în viaţă au văzut o paradă de 1 Decembrie, de aproape

Pentru 159 de elevi din clasele 4-7, parada de astăzi a fost prima pe care au trăit-o la faţa locului. Şi s-au bucurat ca nişte copii.

Vezi și

Pentru 159 de elevi din clasele 4-7, parada de astăzi a fost prima pe care au trăit-o la faţa locului. Şi s-au bucurat ca nişte copii. A fost cadoul de Ziua Naţională pe care l-au primit din partea Fundaţiei Mereu Aproape. Norocoşii sunt elevi ai şcolilor din Prahova şi Buzău, şcoli unde Fundaţia Mereu Aproape a investit prin proiectul "Ajută un sat, schimbă o ţară". Cine a vrut să ajungă la parada din Bucureşti a scris câte o compunere cu tema "Armata română, soldatul român". 

Stau frumos încolonaţi şi flutură steguleţe tricolore, în timp ce cântă. Au venit din Brăiesti, Buzău, şi din Prahova, de la Valea Călugărească. Şi par mai fericiţi ca niciodată.

La 8 ani, Ştefan ştie ceva istorie. Andrei Valentin este puţin mai mare, are 12 ani: "Vreau să-i mulţumesc Fundaţiei Mereu Aproape că m-a adus să văd ceva frumos."

Sunt 159 cu totul. Toţi, copii cu rezultate bune la şcoală, din familii cu posibilități nu prea mari.

Lucrările copiilor au fost premiate de Fundaţia Mereu Aproape cu excursia la paradă. Dar şi cu alte câteva surprize... Cei mici sunt elevi ai şcolilor unde fundaţia a investit prin proiectul "Ajută un sat, schimbă o ţară".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cadou unic de Ziua Naţională pentru 159 de copii, din partea Fundaţiei Mereu Aproape. Pentru prima oară în viaţă au văzut o paradă de 1 Decembrie, de aproape