Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Parcarea din faţa terminalului Plecări al Aeroportului Otopeni se închide de luni, din cauza lucrărilor la noua stație de metrou.

Parcarea din faţa terminalului Plecări al Aeroportului Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti se va închide de luni, 9 septembrie 2024, ora 9.00, ca urmare a demarării lucrărilor de execuţie la viitoarea staţie de metrou "Aeroport Otopeni", anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 05.09.2024 , 14:45

Parcarea din faţa terminalului Plecări al Aeroportului Otopeni se închide de luni, din cauza lucrărilor la noua stație de metrou.
Parcarea din faţa terminalului Plecări al Aeroportului Otopeni se închide de luni, din cauza lucrărilor la noua stație de metrou. - Profimedia

Drept urmare, CNAB a iniţiat o serie de măsuri pentru minimizarea disconfortului pasagerilor.

Parcarea din faţa terminalului Plecări al Aeroportului Otopeni se închide de luni

Astfel, pasagerii care vor dori să parcheze cât mai aproape de terminalul Plecări sunt îndrumaţi să acceseze parcarea situată în rondul central (parcarea P3), care va funcţiona în regim "short-term".

Articolul continuă după reclamă

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti are în derulare o serie de proiecte pentru sporirea capacităţii de parcare pentru pasageri. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Parcarea din faţa terminalului Plecări al Aeroportului Otopeni se închide de luni, din cauza lucrărilor la noua stație de metrou.