Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Pasajul Berceni, demolat chiar înainte de inaugurare. Asfaltul a început să se lase pe o rampă de acces aproape finalizată

Gafele făcute de muncitorii care lucrează pe centura Capitalei par că nu se mai termină. Cel mai aşteptat proiect de infrastructură din acest an ar putea fi întârziat. O bretea a pasajului de la Berceni va fi demolată şi reconstruită. Motivul: a fost făcută prost de către constructor. 

de Andre Rotaru

la 20.01.2023 , 08:26

Momentul în care vor putea urca oamenii pe acest pasaj ar putea depinde de direcţia din care vin. Spre exemplu, cei care vin dinspre autostrada A1 sau Jilava şi vor să ajungă pe şoseaua Berceni ar putea face acest lucru mai târziu decât cei care vor să meargă în sens opus. Este vorba despre accesul pe pasaj şi asta pentru că una dintre opţiunile luate în calcul în momentul de faţă este ca obiectivul să fie inaugurat. Însă, cel puţin pentru moment parţial.

Pasajul Berceni. Asfaltul a început să se lase pe o rampă de acces aproape finalizată

Totul a început în luna decembrie, atunci când muncitorii, constructorul, dar şi autorităţile au observat că asfaltul de pe o rampă de acces, aproape finalizată, a început să aibă probleme. Asfaltul a început aşadar să se lase, moment în care muncitorii au început să sape pentru a găsi originea problemei şi ce au descoperit este că de fapt pământul se lasă.

Vezi și

Construcţia a fost făcută prost de la început, motiv pentru care cel puţin pe respectiva bucată ea trebuie luată de la zero. Cei de la CNAIR spun că până la urmă costurile pentru toată această situaţie vor fi suportate de către constructori şi mai mult decât atât este în interesul contructorului să termine toată lucrarea până la termenul stabilit, altfel va suporta penalizări.

Andre Rotaru Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Pasajul Berceni, demolat chiar înainte de inaugurare. Asfaltul a început să se lase pe o rampă de acces aproape finalizată