Antena Meniu Search
x

Patru etaje ale unui bloc din Pitești, evacuate după ce un bărbat a găsit o grenadă în balcon

Locatarii a patru etale ale unui bloc din Pitești, județul Argeș, au fost evacuați, duminică, după ce un bărbat a găsit o grenadă în balconul apartamentului tatălui său, fost cadru militar, dar care nu mai este în viață de câțiva ani, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 05.03.2023, 21:01

Patru etaje ale unui bloc din Pitești, evacuate după ce un bărbat a găsit o grenadă în balcon
- Shutterstock - imagine ilustrativă

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Pitești au fost sesizați, prin apel la 112, duminică seara, că un tânăr a găsit o grenadă în balconul apartamentului tatălui său, fost cadru militar, dar care nu mai este în viață de câțiva ani. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, care au luat primele măsuri și au evacuat locatarii de la etajele 6 până la 10 și au blocat accesul în zonă.

La caz au mers și polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, echipajele specializate din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, dar și polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale - Compartimentul Pirotehnic, pentru cercetări.

„Din primele verificări, s-a constatat că grenada este ofensivă, posibil de manevră și a fost ridicată, în condiții de siguranță”, transmite Poliția Argeș. Cercetările vor fi preluate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, urmând să se stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Patru etaje ale unui bloc din Pitești, evacuate după ce un bărbat a găsit o grenadă în balcon