Antena Meniu Search
x

Video Patru indivizi, în cătușe după ce s-au năpustit asupra unui tânăr, în plină stradă. Au coborât dintr-o mașină ca mafioții și au sărit la bătaie

Patru indivizi au fost aduși la audieri la Secția 8 de Poliție din București după ce au luat la bătaie un tânăr, în plină stradă. Victima a fost lovită cu pumnii și cu un obiect înțepător și a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

de Redactia Observator

la 11.04.2023, 13:36

Vezi și

Scandal şi bătaie în plină stradă, în Capitală. Patru tineri l-au lovit cu sălbăticie pe un adolescent pentru că a luat apărarea unei fete. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Agresorii erau într-o maşină când au adresat injurii la adresa fetei care îl însoţea pe adolescent. Băiatul a fost ameninţat şi cu un cuţit. 

Au sărit la bătaie în plină stradă apoi au fugit cu mașina

La data de 11 aprilie 2023 polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 Poliție au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară în București, la adresele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

"În fapt, la data de 31 martie 2023, polițiștii Secției 8 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că 2 tineri, băiat și fată, ar fi fost urmăriți, din momentul în care au coborât dintr-un mijloc de transport în comun, de 4 persoane ce se aflau într-un autoturism, iar la un moment dat aceștia au coborât și l-ar fi lovit cu pumnii pe băiat, iar unul dintre ei l-ar fi amenințat și lovit cu mânerul unui obiect tăietor-înțepător, după care au plecat într-o direcție necunoscută", a transmis Poliția Capitalei.

"La fața locului s-au prezentat polițiști din cadrul secției, iar persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. În cursul acestei zile au fost puse în aplicare și 4 mandate de aducere, persoanele vizate fiind conduse la audieri. Cercetările sunt continuate de către Secția 8 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea liniștii și ordinii publice și lovirea sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2", au precizat reprezentanții Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Patru indivizi, în cătușe după ce s-au năpustit asupra unui tânăr, în plină stradă. Au coborât dintr-o mașină ca mafioții și au sărit la bătaie