Antena Meniu Search
x

Patru persoane din Mureş, reţinute într-un dosar de proxenetism. Ar fi obligat femei sărace să se prostitueze

Patru persoane au fost reţinute într-un dosar de proxenetism, în care poliţiştii din Mureş suspectează cinci bărbaţi că au obligat femei să se prostitueze pe drumul european E60. Totodată, a fost ridicată şi suma de 29.000 de lei, relatează News.ro.

De Redactia Observator la 30.11.2022, 13:21
Dosar de proxenetism Mureş
Patru persoane au fost reţinute în dosarul de proxenetism - Shutterstock

Marţi dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Mureș, au desfășurat opt percheziţii domiciliare în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de proxenetism.

Din cercetări a reieșit că, începând cu 21 noiembrie și până în prezent, cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 50 de ani, ar fi determinat mai multe femei, care provin din medii defavorizate, să practice prostituția pe drumul european E60, obținând astfel foloase patrimoniale.

Patru persoane au fost reţinute de poliţişti

În urma percheziţiilor făcute de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, suma de 29.000 de lei a fost ridicată, în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, fiind duse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Patru persoane din Mureş, reţinute într-un dosar de proxenetism. Ar fi obligat femei sărace să se prostitueze