Antena Meniu Search
x

Video Paznicul unei săli de jocuri din Lugoj, bătut măr de un client şi de prietenii lui, după ce fusese dat afară. Un martor a filmat scena şocantă

Caz şocant în Lugoj! Agentul de pază al unei săli de jocuri de noroc este în stare gravă la spital, după ce a fost bătut cu sălbăticie de un client şi de grupul său de prieteni. 

de Redactia Observator

la 25.06.2023, 07:56

- Lugoj Info

În imaginile surprinse de un martor se vede cum victima este agresată chiar în faţa sălii de jocuri. Scandalul a pornit după ce clientul ar fi fost dat afară din sală de către agentul de pază. 

Bărbatul a mers acasă şi şi-a făcut un plan de răzbunare alături de prietenii săi. S-au întors la faţa locului şi după ce l-au bătut fără milă pe bărbat, s-au făcut nevăzuţi. 

În urma loviturilor, paznicul a ajuns în stare critică la spital. Oamenii legii au reţinut deja o persoană, iar o alta a fost dată în consemn la frontieră. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Paznicul unei săli de jocuri din Lugoj, bătut măr de un client şi de prietenii lui, după ce fusese dat afară. Un martor a filmat scena şocantă