Antena Meniu Search
x

Video "Pe cine lovești tu, mă, nesimțitule?" Șeful de la Situații de Urgență din Sascut, bătut de un viceprimar, chiar în primărie

Șeful Serviciului pentru Situații de Urgență din comuna Sascut, județul Bacău, a fost lovit de către viceprimarul localității la sfârșitul unei discuții în contradictoriu purtate chiar în biroul primarului, de față cu șeful Poliției Locale. Incidentul s-a petrecut pe 31 martie 2023.

de Redactia Observator

la 07.04.2023, 17:49

Vezi și

Din imagini se poate observa că în timpul unei discuții filmate purtate cu viceprimarul Ionel Apostol, șeful Serviciului pentru Situații de Urgență, Ungurianu Valentin, a fost agresat fizic de consilierul cu atribuții de viceprimar, Popa Costică.

Înainte de momentul altercației, viceprimarul Apostol și Ungurianu Valentin s-au acuzat reciproc că nu respectă fișa postului. "Nu angajați toate fufele în primărie, scrie clar în fișa postului!", i-a reproșat Ungurianu Valentin viceprimarului Ionel Apostol. 

"Te rog frumos să-ți faci treaba. Nu vocifera asupra mea, sunt șeful tău ierarhic! Fă-ți treaba conform fișei postului", s-a apărat viceprimarul.

Bărbatul agresat a făcut plângere la poliția din Sascut

"La data de 31 martie a.c., polițiștii din Sascut au fost sesizați, prin plângere scrisă, de un angajat al unei instituții din localitate, despre faptul că, în timp ce se afla în sediu, ar fi avut o altercație cu un consilier local, în urma căreia ar fi fost agresat, iar telefonul mobil i-ar fi fost distrus", a transmis IPJ Bacău.

Polițiștii au deschis dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de purtare abuzivă, lovire sau alte violențe și distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Pe cine lovești tu, mă, nesimțitule?" Șeful de la Situații de Urgență din Sascut, bătut de un viceprimar, chiar în primărie