Antena Meniu Search
x

Video Pe litoral, în Vestul României. Plaja de la Ghioroc atrage mii de turişti din toate colţurile ţării

S-a deschis sezonul distracţiei pe litoralul Vestului. Cu nisip, palmieri şi tobogane, plaja de la Ghioroc rămâne una din cele mai vizitate zone turistice din judeţul Arad, pe timp de vară. În ultimii ani, lacul întins pe 10 hectare a atras mii de turişti din toate colţurile ţării.

de Redactia Observator

la 27.06.2022, 09:19

Vezi și

Situat la 20 de kilometri de Arad, "litoralul Vestului" se întinde pe 15 mii de metri pătraţi. Are şezlonguri şi baldachine, restaurante construite pe 3 niveluri şi peste 50 de locuri de campare prevăzute cu duşuri şi grupuri sanitare. Investiţia făcută de autorităţi în zona lacului nu a fost, se pare, una de prisos: 30% din veniturile Primăriei Ghioroc sunt asigurate din turism. "Festivalul Ghioroc Summer Fest, aflat la a 11-a ediţie, se bucură de foarte multă lume, avem foarte multe surprize pentru oamenii care au venit pe plajă, alături de noi. Chiar în acest moment, în spatele meu, pentru prima dată în Vestul ţării, în mijlocul verii, am adus zăpadă", a declarat Paul Boeriu, organizator.

Aproape 10.000 de turişti puşi pe distracţie au sosit la Ghioroc în prima zi de festival. Tunuri cu zăpadă, fumigene şi muzica întreţinută de DJ cunoscuţi au fost doar câteva din elementele cheie care au animat întreaga zi. Litoralul Vestului se va bucura în continuare de petreceri, bătăi cu vopsea, spuma party şi multe alte activiţăţi la finalul fiecărei săptămâni, până pe data de 3 septembrie, cand va avea loc şi un mega concert al Deliei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Pe litoral, în Vestul României. Plaja de la Ghioroc atrage mii de turişti din toate colţurile ţării