Antena Meniu Search
x
LIVE

Pelerinajul la Sf. Parascheva, fără certificat Covid și fără buletin. Cei din zonele cu incidență mare nu vor fi primiți în oraș

Anul acesta, pelerinii care vor merge să se închine la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva vor putea intra în curtea mitropolitană fără buletin. 

De Clara Mihociu la 06.10.2021, 14:05
Vezi și

După săptămâni de necunoscute miercuri se fac anunțurile mult așteptate de sute de mii de pelerini din toată țara. Pelerinajul de la moaștele Sfintei cuvioase Parascheva se va ține anul acesta fără interdicție legata de adresa din buletin.

Miercuri, mitropolia anunță programul oficial al pelerinajului, când va fi scoasă racla, dar și condițiile și restrictiile. Un lucru e cert, nu se va mai intra la baza de buletin și deocamdată nu se pune problema să se ceară nici certificat de vaccinare.

Pe de altă parte, primăria Iaşi a anunţat că pelerinii care vin cu autocarele din zone cu incidență mare, nu vor fi primiți în oraș.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Pelerinajul la Sf. Parascheva, fără certificat Covid și fără buletin. Cei din zonele cu incidență mare nu vor fi primiți în oraș