Antena Meniu Search
x

“Pentru Nae dau o jumătate din inima mea"

Ne-a umplut sufletul de bucurie, acum îl aplaudăm trişti la ieşirea din scenă.

Moartea lui Nae Lăzărescu a produs multă durere printre colegi şi prieteni.

Actorul Florin Piersic a povestit, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că a aflat încă de noaptea trecută că Nae Lăzărescu nu se simte prea bine, de la un prieten foarte bun al acestuia, care a fost prezent la piesa "Străini în Noapte", jucată la Salina din Târgu Ocna.

"Am un nod în gât pentru că nimic se pare nu e întâmplător. Am o tristeţe nemaipomenită. Pentru Nae dau o jumătate din inima mea", a spus Florin Piersic la Antena 3.

"Era un artist comic de foarte mare seriozitate şi cu foarte multă inspiraţie, ceea ce e foarte rar. Comicul la noi a început să se vulgarizeze. El scria texte minunate. (...) În comedie trebuie să ai luciditate şi har, asta avea Nae", a declarat actorul Dorel Vişan, într-o intervenţie la Antena 3.

„Este o mare pierdere pentru scena teatrului românesc. Era bolnav, dar continua să joace. A jucat şi în toamnă, şi în luna septembrie, de aproximativ două luni n-a mai jucat. Era un actor grozav, care făcea lumea să râdă şi le aducea fericire. A făcut un cuplu teribil şi perfect cu Vasile Muraru. Regret dispariţia lui Nae Lăzărescu. Un om care se ţinea de şotii, de glume, am atâtea amintiri, era plin de glume şi avea o memorie excepţională, aşa că aducea foarte multe în lumea teatrului românesc”, a spus Stela Popescu pentru realitatea.tv.

Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase“ din Bucureşti, spune cu regret că l-a sfătuit adesea pe Nae Lăzărescu să iasă la pensie şi să continue să joace pe scenă, în calitate de colaborator. Actorul a refuzat însă de fiecare dată.

"A fost un adevărat stâlp al teatrului de revistă, un scriitor, un camarad şi un actor care a slujit teatrul timp de peste 40 de ani. Nae o să ne lipsească foarte mult, şi mai ales dumneavoastră", a mai adăugat Alexandru Arşinel", într-o intervenţie telefonică la "Previziunile zilei", de la Antena 3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » “Pentru Nae dau o jumătate din inima mea"