Antena Meniu Search
x

Percheziţii DNA la Regionala CFR Bucureşti

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au luat cu asalt, marţi, mai multe locaţii din Bucureşti, inclusiv sediul Regionalei Bucureşti, fiind efectuate percheziţii în legătură cu comiterea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 26.11.2019, 16:46

Percheziţiile efectuate în legătură cu infracţiuni de corupţie
Procurorii DNA, percheziţii la Regionala CFR Bucureşti - Facebook

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au luat cu asalt, marţi, mai multe locaţii din Bucureşti, inclusiv sediul Regionalei Bucureşti, fiind efectuate percheziţii în legătură cu comiterea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie.

Iniţia, DNA a transmis un mesaj evaziv, susţinând că "procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de Combatere a Infracțiunilor Asimilate Infracțiunilor de Corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, săvârșite pe parcursul anului 2019.

În cursul zilei de 26 noiembrie 2019, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în patru locații situate în municipiul București, dintre care o locație în sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare".

Ulterior, reprezentanţii Regionalei respective au recunoscut că este vizat sediul acestei instituţii, dar au precizat că nu pot oferi detalii în condiţiile în care ancheta este în plină desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Percheziţii DNA la Regionala CFR Bucureşti