Antena Meniu Search
x

Video Percheziții în Bucureşti la o grupare care făcea trafic de droguri în scoli. Printre traficanți ar fi și elevi

20 de traficanţi de droguri vor fi audiați de procurori. Aceştia sunt acuzaţi că vindeau droguri în liceele din Capitală. Polițiștii din București și procurorii DIICOT au făcut 23 de percheziţii domiciliare în București, într-un caz de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 20.03.2023, 15:07

Vezi și

"Până în acest moment, 5 din cele 20 de persoane aflate în atenția procurorilor ar fi deja aici, la sediul DIICOT. Din informațiile pe care le avem, gruparea infracțională ar fi acționat în două moduri. Astfel, mai concret, unii dintre ei i-ar fi așteptat pe elevii cu bani în fața liceelor să facă schimburile, iar alții ar fi intrat în interior să vândă droguri elevilor. Vorbim despre droguri de risc și mare risc, mai exact canabis, cocaină, pastile, chiar și ketamină. La audieri vor fi aduși și elevi să dea explicații în fața procurorilor, de această dată ca martori", transmite Cosmina Balint, reporter Observator.

Acțiune de proporții a procurorilor

"Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti (BCCO), împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Structura Centrală, efectuează, luni, 23 de percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti, într-o cauză care are ca obiect săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc şi trafic de droguri de risc", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR)

Începând cu anul 2022, membrii grupului ar fi vândut droguri de risc și de mare risc consumatorilor, inclusiv către elevi din licee din București, informează IGPR. Până la acest moment, pe parcursul perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite diferite cantități de cannabis, cocaină și ketamină, precum și comprimate de medicamente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Percheziții în Bucureşti la o grupare care făcea trafic de droguri în scoli. Printre traficanți ar fi și elevi