Antena Meniu Search
x

Percheziţii la traficanţii de ţigări din Timiş, care aduceau marfă din Serbia. Contrabandiştii erau filaţi de şase luni

Contrabandiştii de ţigări din judeţul Timiş au fost vizitaţi în zorii zilei de mascaţi. Nouă locuinţe au fost percheziţionate de poliţiştii ajutaţi de serviciile speciale de intervenţie ale Jandarmeriei. De şase luni, traficanţii de ţigări sunt supravegheaţi. Anchetatorii au pornit pe fir de la vânzările de ţigarete de contrabandă care se fac în pieţele din judeţ. Marfa este adusă în general din Serbia şi cei care sunt cercetaţi ar fi alimentat cu ţigări de contrabandă şi pieţele din alte judeţe.

de Redactia Observator

la 15.11.2023, 14:09

Vezi și

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Timiş, împreună cu luptători de la trupele speciale de intervenţie ale Poliţiei şi Jandarmeriei, au făcut 9 percheziţii la persoane care se ocupă cu traficul de ţigări de contrabandă. Una dintre percheziţii a fost în Timişoara, iar celelalte opt în localităţi din vestul judeţului Timiş.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, poliţiştii aveau informaţii că în pieţele din oraşele Sânnicolau Mare, Jimbolia, dar şi în Timişoara sunt vândute importante cantităţi de ţigări de contrabandă.

Aceleaşi surse susţin că tutunul ar fi fost adus din Serbia, dar traficanţii din Timiş ar fi cumpărat ţigări şi de la alţi contrabandişti din ţară. Mai multe persoane vor fi ridicate şi duse la audieri la sediul IPJ Timiş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Percheziţii la traficanţii de ţigări din Timiş, care aduceau marfă din Serbia. Contrabandiştii erau filaţi de şase luni