Antena Meniu Search
x

Video Pericol la un spital suport Covid-19 din Târgu Mureş: "Riscul de incendiu este uriaş"

Emanuel Ungureanu, deputat din partea USR Plus, a făcut un anunţ teribil pe pagina personală de Facebook în legătură cu o situaţie întâlnită la un spital suport Covid-19 din Târgu Mureş.

de Redactia Observator

la 05.04.2021, 22:22

Anunţul îngrijorător, în legătură cu situaţia de la spitalul din Târgu Mureş, a fost făcut de deputatul Emanuel Ungureanu
Tuburile respective de oxigen ar fi ţinute într-un mod necorespunzător - Facebook Emanuel Ungureanu
  • Anunţul îngrijorător a fost făcut de Emanuel Ungureanu, deputat din partea USR Plus.

Este vorba despre Clinica de Boli Infecţioase II, unde Ungureanu ar fi descoperit, la sesizarea unor pacienţi din clinica respectivă, că mai multe tuburi de oxigen ar fi fost depozitate în soare şi ar fi fost lăsate sprijinite de unul dintre pereţii clădirii, în apropiere de staţia de oxigen a clinicii.

"Acesta este un Spital suport Covid-19 din Târgu-Mureș. Am primit astăzi sesizări de la pacienți infectați cu Sars-Cov 2 despre faptul că tuburile de oxigen sprijină pereții Clinicii de Boli Infecțioase II din Târgu-Mureș. În drum spre București am oprit să văd dacă este adevărat. Priviți! Rog DSU și Conducerea Spitalului Județean Mureș, condusă de un pesedist pe nume Gârbovan, să îndepărteze pericolul și să depoziteze corect tuburile de oxigen. Riscul de incendiu este uriaș!", a fost mesajul transmis de deputatul USR Plus.

Ungureanu a precizat că a primit asigurări din partea reprezentanţilor clinicii că tuburile respective erau goale şi că instalaţia de gaze medicale este verificată din patru în patru ore. Totuşi, deputatul USR Plus a ţinut să sublinieze necesitatea ca "ISU Mureș să verifice dacă este în regulă ca aceste tuburi de oxigen să sprijine peretele unui spital, chiar lângă stația de oxigen! Pericolul este evident".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Pericol la un spital suport Covid-19 din Târgu Mureş: "Riscul de incendiu este uriaş"