Antena Meniu Search
x

Video Pericol mortal pe străzile din București. Pe unele treceri de pietoni nu s-au mai făcut marcaje de peste 5 ani

Toate trecerile de pietoni din sectorul 6 vor fi retrasate în următoarele două luni. Administraţia Domeniului Public a început o amplă acţiune de marcare a 160 de treceri de pietoni, pe nu mai puţin de 100 de străzi. Unele treceri de pietoni nu mai fuseseră marcate de cinci ani, iar siguranţa pietonilor era pusă în pericol.

de Redactia Observator

la 06.05.2022, 10:56

Vezi și

Treceri de pietoni invizibile, săgeţi şterse sau linii continue care au dispărut. Şi care zi de zi puneau vieţile oamenilor în pericol. Toate acestea vor deveni istorie odată cu marcarea trecerilor de pietoni de pe străzile din Bucureşti. De exemplu, pe o trecere de pietoni de pe strada Valea Ialomiţei, din sectorul 6, nu s-au mai făcut marcaje rutiere de peste cinci ani.

Ciprian Ciucu - primar sector 6: De ani buni nu s-au mai făcut astfel de marcaje în sector 6, siguranţa populaţiei şi a copiilor când traversau strada era pusă în pericol am decis să venim cu acest program de a marca străzile şi de a reducere numărul de accidente

Marcajele rutiere vor fi refăcute pe toate străzile din sectorul 6

Lucrările vor avea loc în următoarele două luni pe toate străzile din sectorul 6. Se va lucra atât noaptea, cât şi în timpul zilei. Nu mai puţin de 100 de străzi vor fi marcate corespunzător. 

Pe acelaşi subiect

Stelian Bujduveanu - viceprimarul general: Avem echipe în patru din cele șase sectoare, până la finalul acestui an vom marca peste 150 de bulevarde principale. Iar împreună cu sectoarele sperăm tot Bucureştiul. Şi vorbim de marcaje de calitate superioară şi care vor dura şi vor aduce o siguranţă în trafic. Oamenii care locuiesc în zonă spun că era timpul pentru noi marcaje. 

În toamna anului trecut, Primăria Sectorului 6 a refăcut 65 de treceri de pietoni, în 27 de locaţii din zona unităţilor de învăţământ şi în intersecţiile din proximitatea acestora.

Săptămâna viitoare va începe un nou program de reabilitare stradală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Pericol mortal pe străzile din București. Pe unele treceri de pietoni nu s-au mai făcut marcaje de peste 5 ani