Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care două tinere din Tecuci sunt lovite în plin de un BMW, în timp ce traversează pe trecerea de pietoni

La un pas de tragedie. Aşa s-au aflat astăzi două tinere din Tecuci care au fost lovite în plin de un şofer, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 03.05.2022, 21:10

Vezi și

Accidentul a avut loc pe strada 1 decembrie 1918 din oraş, în apropierea unei benzinării.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum tinerele traversează strada pe marcajul pietonal, în spatele lor fiind o a treia persoană.

La un pas de tragedie

Înainte cu doar câţiva paşi de a ajunge pe trotuar, cele două sunt lovite în plin de şoferul unui autoturism marca BMW şi trântite la pământ. Una dintre tinere este luată pe capota maşinii şi aruncată câţiva metri. 

Cele două au supravieţuit şi au reuşit să se ridice singure, iar apoi s-au aşezat pe trotuar. Una dintre victime se vede schiopătând. Mai multe persoane care se aflau în apropiere le-au sărit în ajutor celor două. Şi soferii care treceau prin zonă în momentul accidentului s-au oprit pentru a le ajuta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Momentul în care două tinere din Tecuci sunt lovite în plin de un BMW, în timp ce traversează pe trecerea de pietoni