Antena Meniu Search
x

Video Centrul Capitalei redevine zonă de promenadă. Proiectul "Străzi deschise" a ajuns la a treia ediţie

În acest weekend, centrul Capitalei redevine zonă de promenadă. Proiectul "Străzi deschise" este la a treia ediţie şi le propune bucureştenilor să redescopere oraşul la pas. Mai multe artere centrale vor fi închise circulaţiei şi deschise exclusiv pentru pietoni.

de Ioana Matei

la 29.04.2022, 20:52

Vezi și

Mâine, chiar aici, în Piaţa George Enescu şi în faţa Palatului Regal vor fi organizate activităţi pentru copii şi expoziţii de arte vizuale. Cei care se vor plimba pe calea Victoriei până la intersecţia cu Splaiul Unirii, vor avea parte şi de spectacole de teatru, dans, dar şi proiecte la care vor putea participa.

Revitalizare culturală şi economică

Toată Calea Victoriei şi străzi adiacente vor fi închise circulaţiei şi vor deveni zone de promenadă, iar Bulevardul Kiseleff va fi redeschis bucureştenilor pentru activităţi sportive. În cadrul proiectului, sunt înscrise şi alte străzi din Bucureşti care vor fi deschise publicului, din toate sectoarele, însă doar timp de 4 weekend-uri, care vor fi anunţate pe parcursul verii.

Proiectul a însemnat, pentru Calea Victoriei o revitalizare culturală şi economică. Zeci de afaceri s-au deschis în zonă şi, de atunci, este cea mai animată arteră a Capitalei. Aici, bucureştenii ies să mânânce un ecler sau o îngheţată la gelaterii, să bea o cafea de specialitate sau pur şi simplu să îşi petreacă timpul cu familia ori cu prietenii. Proiectul "Străzi Deschise" ţine până pe 16 octombrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Centrul Capitalei redevine zonă de promenadă. Proiectul "Străzi deschise" a ajuns la a treia ediţie