Antena Meniu Search
x
LIVE

Peste 150.000 de euro falși, descoperiți în urma unor percheziții făcute în mai multe județe. 21 de persoane, audiate

Peste 20 de percheziţii au fost făcute de poliţiştii de la Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, la persoane bănuite că au pus în circulaţie bani falsificaţi, fiind ridicaţi circa 155.000 de euro. De asemenea, 21 de persoane au fost audiate.

De Redactia Observator la 29.03.2023, 15:57

Polițiștii au descoperit miercuri, în urma a 23 de percheziții făcute în mai multe județe din țară, peste 150.000 de euro susceptibili de a fi falsificați, care urmau să intre în circuitul financiar.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș, au făcut 23 de percheziții domiciliare, în municipiul București și județele Prahova, Ilfov, Dolj, Dâmbovița, Vâlcea, Caraș-Severin, Timiș, Bihor, Sălaj, Maramureș, Cluj, Sibiu, Mureș, Iași, Giurgiu și Botoșani, pentru probarea activității infracționale a persoanelor care pun în circulație bancnote contrafăcute.

"În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi ridicat 155.300 de euro, în bancnote din cupiură de 50 de euro, 100 de euro şi 500 de euro, bancnote, care ar fi urmat să intre în circuitul financiar. Au fost puse în executare şapte mandate de aducere şi au fost audiate 21 de persoane", a transmis IPJ Arad, potrivit Mediafax.

Au fost puse în executare 7 mandate de aducere și au fost audiate 21 de persoane.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Peste 150.000 de euro falși, descoperiți în urma unor percheziții făcute în mai multe județe. 21 de persoane, audiate