Antena Meniu Search
x

Video Peste 70.000 de turişti, aşteptaţi pe litoral în minivacanţa de Rusalii. Elevii, primii care au ajuns: "S-a cam terminat şcoala pentru noi"

Vremea superbă, apa caldă şi preţurile încă bune. Litoralul chiar e pentru toţi în minivacanţa de Rusalii. Staţiunile au intrat în linie dreaptă pentru un nou sezon, iar hotelierii aşteaptă un număr record de turişti pe litoral în această minivacanţă: peste 70.000.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 02.06.2023, 19:44

Vezi și

În nordul litoralului, o baie în apa de 23 de grade a şters din oboseala unei nopţi de distracţie. "Am dormit două... patru ore! Puţine, puţine", spune un tânăr. Pentru câteva zile, elevi din toate colţurile ţării nu s-au mai gândit la greva profesorilor şi au ales să se bucure de minivacanţă. "Foarte frumos, valurile bat cum trebuie. Ne-am bălăcit oleacă. L-am aruncat pe domnul profesor în mare", spune un altul. "Stăm până duminică. Un club, o terasă. Numai petreceri... S-a terminat şcoala. Teoretic, nu s-a terminat, dar pentru noi s-a cam terminat", a declarat un alt turist.

Care sunt preţurile

Pentru că astăzi briza este mai intensă, de lucrul acesta profită din plin iubitorii sporturilor nautice car eau ieşit cu kite-urile pe mare pentru o porţie de adrenalină. În Năvodari, un şezlong costă 50 de lei. În alte staţiuni, turiştii se bucură de preţuri mai mici pe plajă şi la terase. "Preţurile la şezlonguri nu depăşesc 30 de lei. Muzică bună, cluburi, tot ce trebuie pentru o vacanţă frumoasă pe litoral", a declarat Alexandru Bălan, manager plaja. "Vremea ţine cu nou. Oamenii au venit într-un număr destul de mare. În întâmpinarea lor venim şi cu o ofertă. De la 21:30 seara toată mânacare din autoservire este servită la jumătate de preţ", a declarat Georgeta Kreici, manager restaurant.

Până pe 15 iunie, hotelierii au pregătit pachete de vacanţă şi la jumătate de preţ în cadrul programului Litoralul pentru toţi. Weekend-ul acesta, tarifele pornesc de la 70 de lei camera la un hotel de trei stele în sudul litoralului. Iar în Mamaia, o cameră la un hotel de trei stele, fără mic dejun, costă 182 de lei, iar la patru stele - 228 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Peste 70.000 de turişti, aşteptaţi pe litoral în minivacanţa de Rusalii. Elevii, primii care au ajuns: "S-a cam terminat şcoala pentru noi"