Antena Meniu Search
x

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au avut petrecerea de nuntă (Video)

A fost nunta anului la Işalniţa în Dolj. Claudiu Manda şi Lia Olguţa Vasilescu au găzduit petrecerea de nuntă, după cununia civilă care a avut loc în urmă cu o lună.

de Redactia Observator

la 31.03.2019, 12:39

Vezi și

A fost nunta anului la Işalniţa în Dolj. Claudiu Manda şi Lia Olguţa Vasilescu au găzduit petrecerea de nuntă, după cununia civilă care a avut loc în urmă cu o lună. Peste 500 de oaspeţi a avut cuplul de politicieni, printre care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, dar şi premierul Viorica Dăncilă. Mireasa a atras toate privirile. Olguţa Vasilescu a purtat o rochie albă creată de un designer român special pentru eveniment. Cât despre meniu, a fost unul tradiţional oltenesc.

În Işalniţa a fost forfotă. Îmbrăcaţi la patru ace şi emoţionaţi, cei doi miri şi-au aşteptat invitaţii începând cu ora 17. Oraşul nu a fost ales întâmplător. Naşul celor doi este primar în Işalniţa.  Petrecerea a avut loc într-un salon de evenimente. 

Claudiu Manda, în prezent senator şi şef al comisiei parlamentare pentru controlul SRI, este înscris pe listele partidului pentru alegerile europarlamentare. Iar mireasa, fost primar al Craiovei şi, în prezent, consilier al primului minsitru. 

Aşa că era de aşteptat ca mai mulţi membri ai partidului să fie prezenţi la eveniment.

Spre seara au sosit şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul, Viorica Dãncilã, dar şi mulţi membri ai Guvernului. De la petrecere nu a lipsit nici actualul primar al Craiovei.

Dupã miezul nopţii Olguţa Vasilescu şi Caludiu Manda şi-au delectat invitaţii cu un tort de 5 etaje, potrivit unor surse. Atmosfera a fost întreţinutã, printre alţii, de Loredana Groza. Petrecera a ţinut pânã dimineaţã.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au avut petrecerea de nuntă (Video)