Antena Meniu Search
x

Video Piers Morgan a venit special la Bucureşti pentru Andrew Tate. Celebrul jurnalist l-a acuzat pe influencer că e misogin şi vrea ca femeile să fie sclave

Unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din lume a venit la Bucureşti pentru fratii Tate. Timp de mai bine de două ore, Piers Morgan s-a contrat cu Andrew Tate. Ziaristul l-a acuzat pe fostul kickboxer că este misogin şi că vrea ca partenerele să-i fie sclave.

de Redactia Observator

la 21.11.2023, 20:45

Vezi și

A fost doar unul dintre schimburile dure de cuvinte dintre Andrew Tate şi Piers Morgan. "Nicio femeie nu ar trebui să muncească, ar trebui să petreacă toată ziua înfrumuseţându-se pentru tine şi poate va fi promovată la rangul de soţie. Sluba ta este să fii soţia mea. Este cea mai pură definiţie a misoginismului pe care am citit-o vreodată", a declarat Piers Morgan, jurnalist. Tate a replicat că acesta este comportamentul unui bărbat de succes.

Andrew Tate a fost arestat în urmă cu un an pentru trafic de persoane

"Crezi că o femeie care se mărită cu un miliardar vrea să lucreze la Starbucks? Din experienţa mea, atunci când se mărită cu bărbaţi cu foarte mare succes, nu vor să aibă o slujbă. Sunt convins că soția lui Cristiano Ronaldo nu se roagă să lucreze la Ikea", a declarat Andrew Tate. Mutat în România, Andrew Tate a fost arestat în urmă cu un an pentru trafic de persoane. A fost eliberat după 93 de zile, iar acum nu are voie să părăsească ţara. Perioada de detenţie o descrie ca pe un coşmar.

"Închisoarea în România nu e ca în Marea Britanie. E exact așa de rău cum își imaginează lumea. Noroc că era iarnă și nu erau atât de mulți gândaci", a declarat Andrew Tate. Fost sportiv de performanţă, dar şi concurent în reality showuri, Tate a devenit faimos pentru opiniile controversate. Din cauza postărilor misogine, a fost interzis pe Facebook, Instagram şi Tik Tok.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Piers Morgan a venit special la Bucureşti pentru Andrew Tate. Celebrul jurnalist l-a acuzat pe influencer că e misogin şi vrea ca femeile să fie sclave