Antena Meniu Search
x

Piteştean de 70 de ani, cercetat după ce a luat o adolescentă la ocazie şi a început să o pipăie. Fata de 15 ani a scăpat după ce a început să ţipe

Un bărbat în vârstă de 70 de ani este cercetat sub control judiciar, după ce a agresat sexual o adolescentă de 15 ani, pe care a luat-o cu autoturismul la ieşire din Piteşti. Fata a scăpat după ce a început să ţipe atunci când omul a început să o pipăie, acesta lăsând-o pe adolescentă pe traseu.

de Redactia Observator

la 23.09.2022, 18:20

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Argeş, bărbatul, care fusese reţinut de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, a fost prezentat în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, care au dispus, vineri, cercetarea sub control judiciar. 

Fata de 15 ani a scăpat după ce a început să ţipe

Întâmplarea care a dus la cercetarea penală a bărbatului a avut loc pe 19 august, când omul, care este din Piteşti, a luat în maşina sa, la ocazie, o adolescentă de 15 ani care a făcut semn la ieşirea din municipiu către localitatea Poiana Lacului. 

Pe drum, bărbatul a început să o pipăie pe adolescentă, însă aceasta s-a împotrivit şi a început să ţipe, moment în care bărbatul a tras pe dreapta şi a lăsat-o pe drum. Fata a anunţat cele întâmplate, însă nu a putut da detalii cu privire la culoarea, marca autoturismului sau numărul de înmatriculare al acestuia. În urma unei anchete care a durat câteva săptămâni, acesta a fost identificat şi reţinut. 

Prin măsura preventivă, el are obligaţia de a nu se apropia şi de a nu lua legătura prin nicio modalitate cu persoana vătămată, respectiv de a nu transporta, cu autoturismul, fetei sau femei. Poliţiştii atrag atenţia asupra faptului că atitudinea adolescentei care s-a împotrivit este foarte importantă în astfel de situaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Piteştean de 70 de ani, cercetat după ce a luat o adolescentă la ocazie şi a început să o pipăie. Fata de 15 ani a scăpat după ce a început să ţipe